De oorsprong

 

Het Human Design Systeem is in januari 1987 in de wereld gekomen op het eiland Ibiza. Het werd ontvangen en doorgegeven door een man die zich daarna Ra Uru Hu noemde. Een stem vertelde hem hoe de werking van het universum was en hoe wij mensen in elkaar zitten. In de jaren daarna is het HDS opgeschreven en gestest.

 

Het HDS wordt inmiddels in 46 talen gesproken en wordt wereldwijd als succesvol systeem voor zelfkennis onderwezen en toegepast.

 

Bekijk deze link.

 

 

 

Praktisch toepasbaar

 

Het Human Design Systeem is een HOLISTISCH en LOGISCH systeem met toetsbare wetmatigheden. 

De kennis van Human Design is praktisch en toepasbaar in het dagelijks leven.

“Geloof mij niet vertouw mij niet, maar test deze kennis voor jezelf.” 

 

Ra Uru Hu

 

Besluitvorming

 

Human Design gaat over besluitvorming. Hoe kun je correcte besluiten nemen: als jezelf? Zonder conditionering? 

Hoe zou je leven er uit zien als je alleen nog maar besluiten nam als jezelf?

Wachten

Geen enkel Type is ervoor gemaakt om besluiten te nemen vanuit het hoofd, of the mind. Elk Type dient te wachten op een specifieke chemie en wijsheid in het lichaam, voorat ze correct kunnen handelen. Als je het lichaam laat informeren en daaraan kan overgeven, gaat het leven moeiteloos.  Volg je correcte Strategie en luister naar je Innerlijke Autoriteit

Als je gaat duwen, trekken en forceren merkt je dat dit vaak frustratie en woede oplevert, dit noemen we de 'not self' of de Niet Zelf. Je probeert iemand te zijn die je niet kunt zijn. 

 

Je strategie is verbonden aan je Type. Lees meer over Type hier.

Je Innerlijk Autoriteit is verbonden aan een gekleurd (gedefinieerd) centrum onder de keel.

BIj het opvragen van je chart bij Jovian Archive zie je dit benoemd. Wat het praktisch voor jou betekent hoor je uitgebreid uitgelegd in een Persoonlijke Chart Reading.

 

 

 

Wat heb ik aan een Human Design Reading?

 

Heb je het gevoel alsof je vast zit, gefrustreerd bent of niet in staat om de juiste keuzes te maken in je leven? Raak je snel afgeleid door dingen die ervoor zorgen dat je op plekken en in situaties terrecht komt waar je niet wilt zijn?  

 

Jouw Human Design Chart Reading geeft je:

 

- Inzicht in je talenten en hoe je die kan ontwikkelen. 

- Benoeming van je angsten: daar waar je verdwaalt in het leven

- Sleutels voor persoonlijke transformatie: Hoe je op het rechte pad kunt blijven, niet verdwaalt en correcte besluiten neemt. 

- Begrip van jouw unieke rol in het leven en hoe je het beste kunt halen uit je dagelijkse interacties. 

 

Human Design leert je om jezelf lief te hebben. De-conditionering is onderdeel van dit process. Je leert om te ontspannen en je over te geven aan wie je echt bent. Je verdwaalt niet langer in het proberen te zijn van iemand, die je niet bent. 

 

Een Chart Reading wordt opgenomen en je krijgt de MP3 en de PDF met geillustreerde samenvatting toegestuurd.

De bodygraph

 

De Bodygraph lijkt op een stroomdiagram met connceties en activeringen tussen negen centra in het lichaam. Hierop is af te lezen hoe specifieke energiestromen zich gedragen.

 

Wil je chart opvragen? Je kunt gratis on line gratis jouw Rave Chart opvragen bij Jovian Archive: Get your rave chart.

 

Opbouw

Je ziet aan weerszijden van de bodygraph 13 planeten. Zon, aarde, maan, maansknopen en de verder weg liggende planeten. Elk activeren ze een specifieke poort van de I ching.  De zwarte activaties zijn bewust en verbonden aan je Persoonlijkheid. De rode activaties zijn onbewust en verbonden aan je lichamelijke eigenschappen, je Design. 

 

Elke poort van de I ching heeft een vaste plek in een van de negen centra. Als twee poorten tegenover elkaar geactiveerd zijn ontstaat een kanaal tussen twee centra. Zo kunnen centra ingekleurd raken: gedefinieerd, of ze blijven open. 

 

Lees meer over de negen centra.

 

 

De 4 Typen

 

Op jouw geboortemoment ontstaat een specifieke imprint in de Bodygraph. Bepaalde activaties zorgen ervoor dat je een specifiek Type bent en dat zegt veel over je rol in de wereld.

 

Er zijn vier hoofdtypen die ieder een specifieke funtie, doel, aura, strategie en ook niet-zelf gedrag hebben. Lees meer

 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
The material on this website is based on the teachings of Ra Uru Hu, the originator of the Human Design System. © Jovian Archive Corporation.