Jij bent uniek!

Manifestor  8%

Rol: de Starter

 

Hun aura zorgt ervoor dat ze energie vooruit duwen. Zij kunnen de weg vrij maken. Ze kunnen als eerste met iets komen en nieuwe dingen initieren! Als ze hun omgeving van te voren informeren over wat ze gaan doen, voordat ze het gaan doen, is deze manifestatie gemakkelijk. Maar dit is geen natuurlijke neiging voor Manifestors. Liever willen ze niet tegengehouden worden. Ze beseffen niet dat hun daden veel impact hebben, Maar ze ondervinden veel weerstand als ze niet informeren en worden dan boos. Helaas leven veel Manifestors de conditionering van de Generator energie, wat niet bij ze past.

 

Ben jij een Manifestor?

 

Informeer je mensen voordat je iets gaat doen?

Generator  70%

Rol: de Bouwer

 

Zij hebben een vaste voorraad levensenergie, een accu met energie die ze graag besteden aan dingen die ze leuk vinden om te doen.  Als generators hun energie correct besteden kunnen ze stap voor stap aan iets bouwen en iets unieks creëren. Een generator is op z’n best met een voldaan gevoel na een dag werken.

Als ze echter niet naar hun lichaam (naar hun respons) luisteren, maar proberen mentale doelen te verwezenlijken, gaan ze dingen doen waar ze geen energie voor hebben, voelen ze zich een slaaf van hun energie worden. Dan loopt hun motor vast en raken ze gefrustreerd. 

 

Ben jij een Generator?

 

Luister je naar dat gevoel in je onderbuik?

Projector  21%

Rol: de Gids

 

Ze hebben van nature een scherp observatie- vermogen. Ze zien meteen hoe het grootste deel van de mensen hun energie niet efficiënt gebruikt.

Ze hebben een talent om 1:1 mensen te kunnen gidsen.

Het meest succesvol zijn ze als ze gevraagd worden om dit te doen.

Maar vaak wachten ze deze uitnodiging niet af en komen ze te pas en te onpas met hun advies.

Dat wordt vervolgens niet gehoord waardoor de Projector zich niet gezien voelt. Dan raken ze verbitterd.

Terwijl dat niets af doet aan de kwaliteit van zijn inzicht. Maar timing is uitermate belangrijk!

 

Ben jij een Projector? 

 

Wacht je tot je herkend wordt voor je gave?

Reflector  1%

Rol: de Spiegel

 

Hun constitutie is zeer zeldzaam en zorgt ervoor dat ze voortdurend hun omgeving weerspiegelen. Dat is leuk als je tussen wakkere mensen leeft, maar de realiteit is vaak anders! Een reflectie kan daarom ook teleurstellend zijn. Reflectors voelen zich het beste in grote groepen mensen, waar ze iedereen even langs gaan en ‘'proeven’ wie dat is. Hun identiteit gaat op in de groep. Door hun openheid zijn zij de enige die echt kunnen oordelen of de ander zichzelf is of een gehomogeniseerd leven leidt. Reflectors hebben het nodig om heel lang te wachten om een goed besluit te nemen, soms maanden lang.

 

Ben jij Reflector:

 

Mag je van jezelf heel lang doen over een besluit? 

 

Je Type  is een van de vele duidingen die in een Persoonlijke Chart Reading aan bod komen.

Een analist kan een synthese maken van dit samen met de vele andere aspecten in jouw design: boek een consult!

 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
The material on this website is based on the teachings of Ra Uru Hu, the originator of the Human Design System. © Jovian Archive Corporation.